Mortsel

Vredebaan 79c, 2640 Mortsel

Status:     In gebruik

Dit project in de zuidrand van Antwerpen bundelt twee krachten van Athenus: workspace inrichting & knowhow van de carrosseriewereld. Sinds juni 2020 vormt deze carrosserie de Flagship store van de Cryns groep.

 

A modern workspace


Personal focus rooms, open workspaces, minimalistisch design, this site has it all. Met oog voor detail creëerden we een dynamische werkomgeving die inspireert en motiveert. De zwart-wit huisstijl van Cryns toont zich mooi in het pand. Het witte zorgt voor moderniteit en licht daar waar de zwarte afwerking het upmarket gehalte van Cryns alle eer aandoet. Het cognac element van het Cryns logo vindt zijn vertegenwoordiging in de prachtige houtstructuur als afwerking van het pand.

 

High-end bodyshop


In samenwerking met SIMA werd een huzarenstukje afgeleverd. Een werkplaats klaar voor de toekomst! Vanuit het LEAN-principe werd de flow geoptimaliseerd, de wagens leggen zo weinig mogelijk meters af in het atelier. Zo is er een automatisch doorschuifsysteem tussen de twee spuitcabines. De carrosserie telt een afgeschermde expertisezone, individuele voorbereidings- en plaatwerk zones en een eigen volautomatische carwash. Deze infrastructuur zorgt er mede voor dat de carrosserie een erkend herstelpunt in voor Tesla.

Foto’s & video

Adres en ligging

State of the art carrosserie

Vredebaan 79c, 2640 Mortsel

Gelegen op de Vredebaan in Mortsel ten zuiden van Antwerpen. De voormalige site van AGFA Gevaert is zo makkelijk bereikbaar vanuit de voornaamste verbindingswegen.

Troeven

· Strakke, moderne look

 

· Dynamische werkomgeving

 

· Totaalproject met uitgebreide mogelijkheden

 

· Voorzien van alle digitale infrastructuur