Anderlecht

Bergensesteenweg 1423a, 1070 Anderlecht

Status:     In gebruik

Give your brand the exposure it deserves.

 

Handelspand-Showroom

 

All the room you need


Dit ruime handelspand heeft naast haar strategische ligging het voordeel multi-inzetbaar te zijn. Het deed voorheen dienst als Showroom van Mercedes-Benz. Hierdoor bleven de oppervlaktes open, ruim en perfect onderhouden. De voorzijde van het pand is volledig met glas bedekt. Dit geeft het pand een mooie lichtinval en zichtbaarheid. 

 

Adaptable to your needs

 

Dankzij de vorige invulling als showroom zijn de ruimtes groot, onaangeraakt en vatbaar voor meedere interpretaties. Er staat geen beperking op de creativiteit voor de invulling en inrichting van de ruimte. 

 

Toplocatie


Handboeken Marketing of Retail kunnen gerust dit pand gebruiken als toonvoorbeeld van een A-locatie: een top locatie net buiten de rand van de stad met een hoge zichtbaarheid en dito passage. Stad in kwestie in deze is Brussel, hét kloppend hart van België. Op een boogscheut van Brussel en net over de bekende IKEA winkel kan dit pand een nieuwe referentie worden in de streek. Het is gelegen vlak aan de straatkant van de N6. 

Adres en ligging

Grab your visibility

Bergensesteenweg 1423a, 1070 Anderlecht

Top visibiliteit, vlak aan de straatkant. Net aan afrit 15 van de Brusselse ring op de verbindingsweg N6 van bergen naar Brussel. 

Troeven

Ruim handelspand

Open ruimte, aanpasbaar aan verschillende invullingen. Een totale oppervlakte van ongeveer 1200 m2 en op te splitsen in 2. 

 

Grote visibiliteit

Goed zichtbaar vanop de straatkant in een bruisende omgeving.

 

Top ligging

Net buiten Brusselse centrum. Vlakbij strategische verbindingswegen.