Mechelen

Antwerpsesteenweg 211, 2800 Mechelen

Status:     In gebruik

Ready for business
Deze carrosseriewerkplaats ten noorden van Mechelen is vandaag in gebruik door Cryns Carrosserie Center. De voormalige werkplaats van PSA Mechelen is uiterst productief ingericht en heeft eveneens ruime parkeermogelijkheden. De site heeft alle capaciteiten (parking, werkplaats, ligging) om grote volumes te draaien.

 

Lean philosophy
De werkplaats van deze site is niet alleen omvangrijk, het is ook erg ingenieus opgebouwd. Dankzij de vierkante vorm kunnen wagens een productie-achtige routing volgen, zo zijn er geen verplaatsingen nodig van wagens die niet van toegevoegde waarde zijn. De werkplaats is ruim, recent en telt maar liefst 3 spuitcabines. 

 

Vlaamse Ruit

Pal op de ruggengraat van de economische Vlaamse hotspot, de as Brussel-Antwerpen. De locatie van deze site ademt ondernemerschap uit. De nabijheid van de E19 en vestiging op de Antwerpsesteenweg versterken dit enkel. 

Foto’s & video

Adres en ligging

Lean & Mean

Antwerpsesteenweg 211, 2800 Mechelen

Troeven

Gelegen op de belangrijke as Brussel-Antwerpen. Vlakbij de E19 en gelegen op de Antwerpsesteenweg maken van deze site een goed te bereiken locatie in een ondernemend landschap.

 

Productief ingerichte werkplaats

De werkplaats is recent en volgens de Lean filosofie ingericht.

 

Ruime parkeermogelijkheid

De grote mogelijkehid aan parkeerruimte is een groot pluspunt van deze site.

 

Sterke ligging

Gelegen in een ondernemende buurt. Vlakbij alle invalswegen.