Mortsel

Dit project in de zuidrand van Antwerpen bundelt twee krachten van Athenus: workspace inrichting & knowhow van de carrosseriewereld. Sinds juni 2020 vormt deze carrosserie de Flagship store van de Cryns groep.

 

A modern workspace


Personal focus rooms, open workspaces, minimalistisch design, this site has it all. Met oog voor detail creëerden we een dynamische werkomgeving die inspireert en motiveert. De zwart-wit huisstijl van Cryns toont zich mooi in het pand. Het witte zorgt voor moderniteit en licht daar waar de zwarte afwerking het upmarket gehalte van Cryns alle eer aandoet. Het cognac element van het Cryns logo vindt zijn vertegenwoordiging in de prachtige houtstructuur als afwerking van het pand.

 

High-end bodyshop


In samenwerking met SIMA werd een huzarenstukje afgeleverd. Een werkplaats klaar voor de toekomst! Vanuit het LEAN-principe werd de flow geoptimaliseerd, de wagens leggen zo weinig mogelijk meters af in het atelier. Zo is er een automatisch doorschuifsysteem tussen de twee spuitcabines. De carrosserie telt een afgeschermde expertisezone, individuele voorbereidings- en plaatwerk zones en een eigen volautomatische carwash. Deze infrastructuur zorgt er mede voor dat de carrosserie een erkend herstelpunt in voor Tesla.

{segment:15-0-86}

Anderlecht

Give your brand the exposure it deserves.

 

Handelspand-Showroom

 

All the room you need


Dit ruime handelspand heeft naast haar strategische ligging het voordeel multi-inzetbaar te zijn. Het deed voorheen dienst als Showroom van Mercedes-Benz. Hierdoor bleven de oppervlaktes open, ruim en perfect onderhouden. De voorzijde van het pand is volledig met glas bedekt. Dit geeft het pand een mooie lichtinval en zichtbaarheid. 

 

Adaptable to your needs

 

Dankzij de vorige invulling als showroom zijn de ruimtes groot, onaangeraakt en vatbaar voor meedere interpretaties. Er staat geen beperking op de creativiteit voor de invulling en inrichting van de ruimte. 

 

Toplocatie


Handboeken Marketing of Retail kunnen gerust dit pand gebruiken als toonvoorbeeld van een A-locatie: een top locatie net buiten de rand van de stad met een hoge zichtbaarheid en dito passage. Stad in kwestie in deze is Brussel, hét kloppend hart van België. Op een boogscheut van Brussel en net over de bekende IKEA winkel kan dit pand een nieuwe referentie worden in de streek. Het is gelegen vlak aan de straatkant van de N6. 

{segment:15-0-86}

Brussel

Craftsmanship


Deze bedrijfsunit vormt de thuisbasis van Cryns Carrosserie Center in Anderlecht.

 

De site omvat een beveiligde, afgesloten parking. De receptie/bureelruimte is horizontaal georiënteerd en doet vandaag dienst als een ruimte om te werken en bezoekers te ontvangen. De beschikbare oppervlakte maakt deze ruimte uiterst flexibel naar inrichting toe. 

 

Het atelier stelt een 15-tal voltijdse carrossiers aan het werk en hoort hierbij tot de grootste van België. De werkplaats is mede door zijn 2 inritten uiterst effciënt ingericht. Dit maakt een optimale doorstroming mogelijk. De ruimte telt 2 spuitcabines5 voorbereidingszones en 15 (de)montage plaatsen. 

 

In the heart of Belgium


De ligging van deze site is een extra troef. Net buiten Brussel, het kloppend hart van België. Uiterst vlot bereikbaar en vlakbij de belangrijkste hoofdwegen. Gelegen vlakbij afrit 15 van de Brusselse buitenring en op de verbindingsweg N6 tussen Brussel en Bergen.  

{segment:15-0-86}

Mechelen

Ready for business
Deze carrosseriewerkplaats ten noorden van Mechelen is vandaag in gebruik door Cryns Carrosserie Center. De voormalige werkplaats van PSA Mechelen is uiterst productief ingericht en heeft eveneens ruime parkeermogelijkheden. De site heeft alle capaciteiten (parking, werkplaats, ligging) om grote volumes te draaien.

 

Lean philosophy
De werkplaats van deze site is niet alleen omvangrijk, het is ook erg ingenieus opgebouwd. Dankzij de vierkante vorm kunnen wagens een productie-achtige routing volgen, zo zijn er geen verplaatsingen nodig van wagens die niet van toegevoegde waarde zijn. De werkplaats is ruim, recent en telt maar liefst 3 spuitcabines. 

 

Vlaamse Ruit

Pal op de ruggengraat van de economische Vlaamse hotspot, de as Brussel-Antwerpen. De locatie van deze site ademt ondernemerschap uit. De nabijheid van de E19 en vestiging op de Antwerpsesteenweg versterken dit enkel. 

{segment:15-0-86}

Seraing

Made for car repair


Deze site ten zuid-westen van Luik leent zich perfect voor schadeherstel. De werkplaats is uitgerust met een spuitcabine en 6 werkzones. In de strak ingerichte receptie kunnen bezoekers stijlvol worden ontvangen

 

Cryns Carrosserie Center

 

Op vandaag wordt de site in gebruik genomen door Cryns Carrosserie Center. De groep is een toonaangevende speler binnen de schadeherstelsector.

{segment:15-0-86}

Awans

Dit pand werd ingericht als carrosserie en wordt sinds 2019 gebruikt door Cryns Carrosserie Center. Gezien de omliggende ruimte zijn er nog veel mogelijkheden voor deze accomodatie.

 

Ruime werkplaats


De omvangrijke werkplaats van deze site is een grote troef. Het biedt voldoende ruimte en infrastructuur voor kwalitatief schadeherstel. 

 

Strategisch gelegen

 

Ten noorden van Luik en vlakbij de E40 richting Brussel is dit pand uitstekend bereikbaar.

{segment:15-0-86}

Arnemuiden

Een uniek project

 

Direct aan het water, ieder met hun eigen inpandige botenhuis en aanlegsteiger. In de fantastisch mooie omgeving van het Veerse Meer, de parel van Zeeland.

 

Sail-in and sail-out

Een ultieme droom voor liefhebbers van watersport.  Deze villa biedt de mogelijkheid om de motor- of zeiljacht aan te leggen. Vanaf de oevers van het Veerse Meer vertrek je naar naburige gezellige havens, of start je een verdere tocht.

 

Een plek om volledig tot rust te komen in alle ruimte en luxe. Het park is vlakbij Veere, Domburg en Middelburg, waar de cultuur een must-see is.

 

{segment:15-0-86}

Wevelgem

Dit project werd gerealiseerd met een minimalistische insteek. Op vandaag wordt de site in gebruik genomen door Cryns Carrosserie Center die vanuit haar moderniteit en no-nonsense principes een herstelpunt vroegen dat deze waarden uitstraalt. 

 

Less is more 

 

De ruimte werd zeer strak ingericht met als doel te dienen als digitale werkplek en eveneels stijlvolle ontvangstruimte. 

 

Ook in de werkplaats is opgebouwd volgens deze principes. De recente renovatiewerken maken dat alle infrastructuur voorzien is om de vakmannen van Cryns maximaal te faciliteren.

{segment:15-0-86}

Antwerpen

Uniek kantoor in het hartje van Antwerpen.

 

Dit pand is gelegen in een zijstraat van de Paardenmarkt in centrum Antwerpen en biedt verschillende mogelijkheden. Goede bereikbaarheid naar de Leien en dus een vlotte verbinding naar zowel de E34, de E17 als de A12.

 

Het pand diende als voormalige suikerraffinaderij en kent dus een mooie geschiedenis.

{segment:15-0-86}

Mechelen

Ready for a new business


Deze unit ten noorden van Mechelen diende tot en met 2018 als showroom en werkplaats voor Peugeot. Gezien de omvangrijke showroom (1 100 m2), de bijhorende werkplaats, magazijnen, quick fix zone en een groot aantal parkings (70-120)  biedt deze ruimte tal van mogelijkheden. 

 

Vlaamse Ruit

 

Pal op de ruggengraat van de economische Vlaamse hotspot, de as Brussel-Antwerpen. De locatie van deze site ademt ondernemerschap uit. De nabijheid van de E19 en vestiging op de Antwerpsesteenweg versterken dit enkel. 

{segment:15-0-86}

Hasselt

Craftsmanship


Deze bedrijfsunit vormt de thuisbasis van Cryns Carrosserie Center en Kreatos in Hasselt.

 

De site omvat een beveiligde, afgesloten parking evenals 15 parkeerplaatsen vooraan. De beschikbare oppervlakte maakt deze ruimte uiterst flexibel naar inrichting toe. 

 

De werkplaats van de carrosserie is mede door zijn 2 inritten uiterst effciënt ingericht. Dit maakt een optimale doorstroming mogelijk. 

 

Great accesibility


De ligging van deze site is een extra troef. Net naast de befaamde watertoren en net voor het centrum van Hasselt, de hoofdstad van Limburg.  Uiterst vlot bereikbaar en vlakbij de belangrijkste hoofdwegen. Gelegen vlakbij de afrit van de E313.  

{segment:15-0-86}